Medicinska dijeta

Medicinska dijeta

Ova dijeta traje mjesec dana i jelovnik je jednostavan. Svaki dan se jede po čitav dan samo ona namirnica, koja je navedena za taj dan. Jelovnik je napravljen za 11 dana i po prvi upotrebi potrebno ga je ponoviti još dvaput, tako da dijeta ukupno traje 33 dana. Za što bolji rezultat dijete, potrebno je jesti samo do 18-og sata, poslije toga ništa više. Za vrijeme dijete može se piti kava i/ili čaj u neograničenim količinama, zaslađena po želji umjetnim sladilima, a najbolje je piti običnu vodu.

1. DAN –  kuhano povrće (sirovo ili kuhano bez ulja: mrkva, kupus (zelje), rajčica

2.DAN – kuhano meso (hrenovke ili teletina)

3.DAN – kuhan krumpir

4.DAN – jogurt

5. DAN – kuhana jaja (najviše 9 jaja)

6. DAN – voće (miješano)

7. DAN – juha iz vrećice

8.DAN – kuhana riža

9.DAN – voće (miješano)

10.DAN – kuhan krumpir + jogurt

12 thoughts on “Medicinska dijeta”

  • Nadam se da ću preživit 😀
    Od sutra krećem,danas nema smisla kad sam jela sve osim toga što je na jelovniku ;D
    Nakon mjesec dana šaljem dojmove…

  • Stana, ova dijeta (bez obzira na naziv) je jako restriktivna, bilo bi dobro se posavjetovati sa liječnikom prije početka….

  • Ja sam je drzala prosle zime i za 33 dana smrsala sam 8kg. Jedino cega se nisam pridrzavala je pila sam kafu sa secerom. Inace ne jedem velike kolicene hrane tako da ono bilo je tri jaja dnevno, tri virsle, tri krompira, i tako to… Za 8 meseci vratila sam samo 3 kontam da je to voda, so sta god pa sam sad resila da obrnem jos dva kruga samo do nove godine…Danas je cetvrti dan obim manji za 2cm, tripujem da sam i faci smrsala, mada mozda i nisam hahah… Elem posto sad ne treba puno da se skida ubacila sam neke promene, kada je kuvano meso uzmem i koji listic sunke, kada je bareni krompir za dorucak ga barim za rucak ga pecem u ljusci u rerni i tako, kada je jogurt jedem sve mlecno sir, jogurt, kackavalj al to je sve po malo mozda jedva po 20g…aj pa javljam kad zavrsim tamo pred ng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *